Wimperextensions - One-by-one


Nieuw bij Kellz Beauty Attic.

 

Ben jij het ook zo zat om iedere morgen die plakkerige mascara op te doen, maar wil je wel mooie volle wimpers hebben? Dan is deze behandeling iets voor jou!

 

De one-by-one techniek maakt je wimpers voller en langer en zorgt voor een natuurlijk effect. Op iedere wimper wordt één kunstwimper aangebracht. Je kunt kiezen tussen verschillende diktes, lengtes en krul van de wimperextensions. Hierdoor is iedere look mogelijk.

 

Wat zijn wimperextensions?

De wimperextensions van het merk Lash eXtend zijn gemaakt van synthetische materialen met een hoge kwaliteit. Wat speciaal is aan deze wimperextensions is dat ze zijn afgewerkt met een zijde coating.

De extensions zijn zijdezacht, een natuurlijke set wimperextensions voel je niet zitten!

 

Hoe worden de wimperextensions geplaatst?

De wimperextensions worden elk op een eigen wimper geplaatst. Deze worden met een minimale hoeveelheid lijm hieraan bevestigd. Deze lijm is hier speciaal voor ontwikkeld. De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 2 uur. Het bijvullen duurt een uurtje.

Ik kijk namelijk alle wimpers goed na en verwijder deze als ze niet goed meer zitten. Deze tijden zullen na meer training significant lager zijn.

 

Wat past het beste bij jou?

Er zijn verschillende krulsoorten en lengte beschikbaar. Afhankelijk van de look die je wilt bereiken bepalen wij samen de juiste soort.

 

Krulsoort

Ik maak gebruik van de ‘C’ en ‘D’ krul.

De C-krul is een mooie krul, net iets meer dan uw eigen wimpers.

De D-krul is een heftigere krul, maar voor veel mensen wel favoriet! Deze krul is niet ideaal voor ‘bollere ogen’, dit wordt hiermee namelijk geaccentueerd.

 

Lengte

Bij de lengte kijk ik naast de vorm van uw ogen, ook naar de kwaliteit van uw eigen wimpers en welke look u zelf wilt creëren. Ik gebruik wimpers in lengtes van 8mm t/m 14 mm. Door de lengtes in verschillende volgordes te plaatsen, worden er verschillende looks gecreëerd. Bij een waaier is dit bijvoorbeeld oplopend.

 

Dikte

De dikte is afhankelijk van de kwaliteit van uw eigen wimpers, maar bij de One by one techniek is een dikte van 0.15 mm - 0,18 mm het mooiste. Dit geeft altijd een mooi en natuurlijk effect.

Andere dikte zijn ook bespreekbaar

 

Moet ik nog ergens rekening mee houden?

 

 • Kom naar de afspraak zonder (oog) make-up. Dit vertraagt het proces en kan ervoor zorgen dat de wimpers sneller uit zullen vallen.
 • Het is belangrijk om de wimpers na het plaatsen goed te verzorgen. Zo blijft jouw look langer mooi.

Nazorg

 

Het is belangrijk om de wimper na het plaatsen goed te verzorgen. Hieronder een aantal punten waar rekening gehouden moet worden.

 • Na het douchen de wimpers voorzichtig droog deppen. Nooit wrijven, hierdoor breken de wimpers!
 • Met extensions kunt u geen watjes gebruiken. Deze pluizen aan de wimper vast.
 • Niet trekken aan de wimpers. Dit gaat ten koste van uw eigen wimper.
 • Niet wrijven in de ogen. Hierdoor breken ook uw eigen wimpers af.
 • Het verwijderen van wimpers altijd in een salon laten doen.
 • Het is  voor het uitharden en hechten van de lijm van belang dat extensions de eerste 24 uur niet nat worden
 • U krijgt een wimperborsteltje mee na de behandeling. Hiermee kunt u iedere ochtend èn na het douchen, de wimpers uit elkaar kammen.
 • De producten die u rond en op uw ogen gebruikt moeten op waterbasis zijn. Producten die olie bevatten kunnen zorgen dat de extensions losraken. 
 • Reinig de wimpers elke dag onder de douche met een speciale foam, het zal meewerken aan het versterken van de natuurlijke wimpers vanuit de wortels en houdt je wimpers schoon, fris en gezond. (Deze foam is bij mij verkrijgbaar)