Press-on Nails


Helaas heeft niet iedereen van zichzelf mooie nagels. En niet iedereen kan of wil mooie nagels die langere tijd blijven zitten bij een nagelstyliste laten zetten.

Ik vind dat iedereen het verdient om met mooie nagels rond te lopen. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, welk beroep je ook hebt, of je nu veel of weinig geld hebt.

 

Bijvoorbeeld :

 

- Mensen die in bepaalde beroepen werken maar men geen gekleurde/lange nagels mag       hebben in verband met de werkzaamheden.

- Mensen die ziek zijn.

- Theatergroepen.

- Sporters die voor hun sport/uitstraling mooie (extravagante) nagels nodig hebben.

- Jongeren onder de 18 jaar.


Wat zijn press-on nails?

Met de Press on Nails kun je precies op de momenten wanneer jij dat wilt extra stralen op een makkelijke en snelle manier. Je kunt de Press on Nails zelf opplakken. Dit kun je op 2 manieren doen; met glue tabs (1-3 dagen) of nail glue (2-3 weken). Daarnaast kun je ze hergebruiken!

Ik verstevig de Press on Nails met alle liefde en zorgvuldigheid en werk met alleen maar EU goedgekeurde producten, waar ik als nail artist volledig achter sta. Zo kan jij zo lang mogelijk genieten van jouw "custom made" press on nails.

En weet je wat nog extra mooi is aan de Press on Nails? Ze zijn echt voor iedereen! Van 'naturel' tot 'extravagant'; er is heel veel mogelijk qua design.

Doordat ze naar jouw wens worden gemaakt zit er een levertijd op. Dit varieert tussen de 3 en 7 dagen


Hoe gaat het te werk?

Uiteraard is het belangrijk om de juiste maat nagels te kiezen om problemen te voorkomen daarom worden ze opgemeten.

 

Dit kan op 2 manieren:

 

1. We plannen een afspraak in zodat ik de nagels voor je kan opmeten, Ook nemen we dan. gelijk door welke vorm, lengte, kleur(en) en/of nailart je wilt. Dit duurt ongeveer een half uur.

2. Je meet zelf de nagels op doormiddel van tape. Plak het tape op de nagels, duw deze goed aan in de zijwallen en teken ze af met pen en leg deze langs een meetlint.Geef de exacte maat in millimeters door.


Het opmeten van de nagels op manier 2 is op eigen verantwoording voor de juiste maat.

Nu de basis bekend is mag je voor het design gaan, deze is compleet naar eigen wens in te vullen. Als je een leuk voorbeeld ergens heb gezien kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zodra dit allemaal doorgegeven is, rest voor jou alleen nog geduld. Ik ga ermee aan de slag.

De set wordt gemaakt en tussen de 3 a 7 dagen kun je ze ophalen. Je krijgt bij je press-on nails een uitgebreid pakket om de nagels toe te kunnen passen.

Dit pakket bestaat uit:

 

- Set Press-on Nails

- Houten bokkenpoot

- Glue Tabs

- Nail Glue

- Vijl

- Buffer

- Alcohol wipes 

- Gebruiksaanwijzing 

 

Press on Nails prijzen

 

Set van 10 nagels in standaard lengte  €35.00 excl.nailart

Inkorten van de basis press on nail    +€ 4.50

Losse Press on Nail  € 5.00

 

Let op!

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de natuurlijke nagels bij gebruik van lijm, het gebruik ervan is geheel op eigen risico. Werk altijd via de gebruiksaanwijzing om schade te voorkomen.